Anvelope :Indicele De Viteza Este H

De cele mai multe ori, anvelopele de iarna sunt testate la franare, tractiune, manevrabilitate si zgomotul produs pe suprafete uscate, umede si acoperite cu zapada. Cu siguranță ești conștient de faptul că anvelopele trebuie schimbate în funcție de sezon, шины мд și pentru că în sfârșit a venit vara, află cum alegi cele mai bune anvelope de vară. Totusi, atentie la alegerea latimii anvelopei, ea depinde de doua dimensiuni: latimea jantei (este preferabil ca latimea cauciucului sa nu sa fie mai mare sau cel mult egala cu cea a jantei pe care se va monta) si distanta dintre bratele furcii (fie de fata sau de spate – latimea cauciucului trebuie sa fie mai mica pentru a permite rotirea rotii fara a se freca de furca)

Exista producatori care ofera un sistem ingenios pentru anvelopele oferite pe piata, si anume „anti snake bite”.

Întotdeauna în funcție de necesități. Deasemenea, incep sa apara din ce in ce mai multe anvelope tubeless pentru Cross Country, datorita scaderii drastice in greutate a rotilor si implicit a bicicletei Anvelopele pentru Downhill se remarca in general prin dimensiunile mari, referindu-ne aici la balon si la latime.

Tendinta soferilor e sa aleaga modele de rulare simetrice directionale, dar si asimetrice (directionale si nondirectionale). Așadar, ai nevoie de niște pneuri care să îți asigure aderență și control atât pe asfaltul înfierbântat, cât și pe cel ud. Acestea din urma ofera tractiune si franare optima in conditii de iarna, cand carosabilul este umed sau acoperit cu gheata ori zapada Ordonanta 5/2011 prevede obligativitatea in functie de conditiile meteo si cele de drum.

Adica acei producatori care ofera spre vanzare caucicuri calitative, care-si merita toti banii.

Spuneam în articolul precedent (pe care îl găsiţi aici) că aderenţa unei anvelope este influenţată de 3 factori: presiunea de umflare, compoziţia anvelopei şi de modelul căii de rulare.

Mai exista varianta cauciucurilor all season, care ofera performante medii atat vara, cat si iarna. Doua linii negre se traduc intr-un nivel agreat de limitele legale ce urmeaza sa fie implementate. În sfârșit, Bridgestone Weather Control A005, care a ocupat ultimul loc în ratingul general (în absența anvelopelor bugetare în test), a avut un efect bun pe suprafețele uscate și, mai ales, pe cele umede, astfel încât, în această privință, pot fi chiar comparate cu anvelopele de vară

Este exemplicat sub forma unui difuzor cu 3 linii care pot fi negre sau albe.

Directional asimetric – asigura un control bun la viteza mare a masinii. Continental garanteaza cele mai inalte performante si un confort de conducere excelent. Dimensiunile anvelopei omologate sunt usor de identificat din Cartea Tehnica a Masinii sau prin citirea informatiilor de pe flancul anvelopelor vechi.

Oferta de anvelope pentru biciclete de pe piata este foarte mare, dar din aceasta am selectat doar producatori renumiti.

اقرأ المزيد

اقرأ المزيد

Workout Supplements 2020 Evaluations.

We all wish to make sure we’re obtaining the most out of our workouts. It can enhance endurance, blood flow, energy, and focus levels. A good pre-workout supplement can take your training to a greater degree, increase toughness as well as raise the endurance of the skeletal muscle mass. Selecting a pre-workout supplement needs to

Read More »

Nutritional Products International

Getting your brand in front of retail buyers can be a challenge. At Nutritional Products International, our retail industry professionals have more than seven decades of experience working with retail buyers from national and regional chains. NPI works with international and domestic health and wellness brand manufacturers Liquorice who are seeking to enter the U.S.

Read More »

Lenders Home Loan Insurance

Exclusive Home mortgage Insurance aids you obtain the car loan. Most individuals pay PMI in 12 regular monthly installments as part of the home loan repayment. Property owners with personal mortgage insurance policy need to pay a large premium as well as the insurance policy doesn’t even cover them. The Federal Real Estate Administration (FHA)

Read More »
Scroll to Top